Bar

SHUËLLOJSHMËRI PIJESH 

Në barin tonë, ju do të keni mundësi të shijoni një pije me miqtë apo familjaret tuaj. Përveç kësaj, muzika live do t’ju shoqërojë për një atmosferë mbresëlënëse dhe një ambjent relaksues. Ne ju mirëpresim çdo ditë, për të kaluar momente të paharrueshme në Hotel Baron.

Restorant

MENUJA JONË E SHIJSHME 

Në Hotel Baron ju do të përjetoni atmosferën e ngrohtë familjare, duke qëndruar në një ambjent relaksues dhe duke shijuar ushqimet e shijshme që ne ofrojmë për ju. Pjatat tradicionale dhe mesdhetare të gatuara me delikatesë nga shefi ynë i kuzhinës, do ta bëjnë qëndrimin tuaj të paharrueshëm.