Dhome Dopio

Dhoma Dopio ka nje krevat dopio, duke e bere te pershtatshme per nje çift. Dhoma ka ballkon dhe te gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavoline, tualet, TV Plazma etj. per nje qendrim te rehatshem dhe relaksues.

Dhome Dyshe

Dhoma dyshe ka 2 krevate tek ose 1 krevat tek dhe 1 krevat dopio. Dhoma ka ballkon dhe të gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavolinë, tualet, TV Plazma etj. për një qëndrim të rehatshëm dhe relaksues.

Dhome Treshe

Dhoma Treshe ka 3 krevate tek ose 1 krevat tek dhe 1 krevat dopio. Dhoma ka ballkon dhe të gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavolinë, tualet, TV Plazma etj. për një qëndrim të rehatshëm dhe relaksues.

Dhome Katershe

Dhoma Katershe ka 4 krevate tek ose 2 krevate tek dhe 1 krevat dopio. Dhoma ka ballkon dhe të gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavolinë, tualet, TV Plazma etj. për një qëndrim të rehatshëm dhe relaksues.

Dhome Dopio Ekonomike

Dhoma Ekonomike ka1 krevat dopio. Dhoma ka ballkon dhe të gjitha lehtesirat e tjera si: frigorifer, tavolinë, tualet, TV Plazma etj. për një qëndrim të rehatshëm dhe relaksues.